Kylie Jenner hapse mi girecek?

Amerikan Forbes dergisi, servetini kendi yapan en genç milyarder ünvanını verdiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte olduğunu açıkladı. Hemen ardından ise Jenner, sosyal medya hesabı üzerinden iddiaları yalanlamıştı. Splash News haberine göre Jenner'ın cezaevine girme ihtimali var.

Kardashian- Jenner kardeşlerin en küçüğü olan Kylie Jenner, kurucusu olduğu ve adını taşıyan kozmetik şirketi sayesinde kendi servetini kendisi elde eden en genç milyarder unvanını taşıyordu. Forbes dergisi hem geçen yıl hem de bu yıl Kylie Jenner'ı servetini kendi yapan en genç milyarder ilan etmişti.

AKIL HOCASI ANNESİ

Fakat, geçen hafta ortaya atılan iddialara göre Kylie Jenner ve finansal konularda akıl hocası olduğu söylenen annesi Kris Jenner, genç kadının gelirleri üstünde oynama yapıp kazancını olduğunun üzerinde göstermekle suçlandı.

BELGELER ÜZERİNDE OYNANDI İDDİASI

Kurucusu olduğu Kylie Cosmetisc firmasının vergi beyanları üzerinde oynama yaptığı ileri sürülen Kylie Jenner'ın unvanı da elinden alındı. Mali uzmanlara göre eğer bu iddialar doğru çıkarsa Kylie Jenner hapis cezası istemiyle bile yargılanabilir.

UNVANI ELİNDEN ALINDI

Jenner'a iki yıl üst üste servetini kendi yapan en genç milyarder unvanı veren Fobes dergisinin internet sitesinde geçen hafta yayınlanan yazıda Jenner'ın kazancıyla ilgili resmi belgeler üzerinde oynama yaptığı bu yüzden de unvanının elinden alındığı yazıldı.

İDDİALARI BÖYLE YALANLADI

Kylie Jenner ise bütün bu iddialara ""Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Benim güzel bir kızım, başarılı bir işim var ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten çok daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim" diyerek yanıtçvermişti.

Kylie Jenner hapse mi girecek? ile ilgili etiketler Kylie Jenner Forbes hapis kardashian kardashian ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.