Kylie Jenner bebeğinin cinsiyeti hakkında ipucu verdi!

Forbes'un 2017'nin en zengin 100 ünlü listesi'ne en genç isim olarak giren 20 yaşındaki Kylie Jenner'ın, sevgilisi rapçi Travis Scott'tan (25) hamile olduğu haberleri geçtiğimiz haftalarda basına yansımış, çift sessizliğini korusa da anne Caitlyn Jenner bu iddiaları doğrulamıştı.

Reality şov yıldızı Kylie Jenner'ın sosyal medyada yaptığı son paylaşım "Hamileliğiyle ilgili şifre" olarak yorumlandı. Hamileliğinin yaklaşık 6’ncı ayında olan Kylie, o günden beri gözlerden uzak bir şekilde yaşıyor. Hamileliğiyle ilgili konuşmuyor, kameralara görüntü vermiyor.

Sosyal medyada da eskisi kadar aktif olmayan Jenner, 99 milyon takipçili Instagram hesabında kelebek motifli pembe bir yüzük fotoğrafı paylaştı.

3ZahMGKyzk6HB5DrGaqeyw

Hayranlarının “Bebekle ilgili bir mesaj” şeklinde yorumladığı fotoğraf, bebeğin cinsiyetinin kız olduğuna dair söylentileri ortaya çıkardı.

tbCBO8gO0Um8vERE1vQAMw

Kardashian ve Jenner Ailesi 2017'yi bebek müjdesiyle geçiriyor. Kim Kardasian’ın taşıyıcı anneden bebek sahibi olacağı haberlerinden hemen sonra Kylie Jenner’ın hamilelik müjdesi gelmişti. Khloe Kardashian’ın hamile olduğu iddiaları ise açıklık kazanmadı.

Kylie Jenner bebeğinin cinsiyeti hakkında ipucu verdi! ile ilgili etiketler Kylie Jenner Kim Kardashian khloe pembe yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.