Kylie Jenner Banu Alkan'a mesaj attı!

Geçtiğimiz günlerde "Yeter artık, taklitçi kezban!" diyerek ünlü yıldız Kylie Jenner'a isyan eden Banu Alkan, bu kez de Kylie Jenner'ın kendisine mesaj attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Kylie Jenner ve Banu Alkan gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin ünlü oyuncusu Banu Alkan, geçtiğimiz günlerde Kylie Jenner'a sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Alkan, gençlik dönemlerinde çekilen pozlarını yayınlayarak, fotoğraflarda Jenner'ın kendisini taklit ettiğini öne sürdü. "Yeter artık, taklitçi kezban!" diyerek isyan eden Banu Alkan, bu kez Jenner'ın kendisine mesaj attığını iddia etti.

Alkan, kendisine DM'den (Özel mesaj) geldiğini iddia ettiği o mesajları sosyal medya hesabından yayınladı. Mesajlarda, "Yeter, kapa çeneni! Sen ve fanların sürekli beni etiketliyorsunuz. Eğer böyle devam ederseniz avukatımla uğraşmak zorunda kalırsınız" yazdığı görülüyor.

62 yaşındaki oyuncunun bir hayran sayfası, Banu Alkan'ın paylaşımlarını Kylie Jenner'a Instagram üzerinden mesaj atmıştı.

Kylie Jenner Banu Alkan'a mesaj attı!

Bir süre sonra Jenner'ın o sayfanın gönderisini gördüğü öne sürülmüştü. Alkan, konuyla ilgili, "Kezban, yakalanınca korkudan DM'lere de (özel mesaj) bakıyor" paylaşımını yapmıştı.

23 yaşındaki yıldızın, daha sonra o sayfanın Banu Alkan ile ilgili yayınladığı hikayelere de baktığı ortaya çıkmıştı. Öte yandan Alkan, geçtiğimiz günlerde Jenner'ın bir karesini paylaşarak, "Seni taklitçi Kezban. Saçlarımın uçuşuna kadar beni taklit ediyor” notunu eklemişti.

Kylie Jenner Banu Alkan'a mesaj attı! - Resim : 2


Banu Alkan, bir dönem giydiği yeşil elbisesinin de taklit edildiğini öne sürürek, "Kumaşlarıma kadar, seçtiğim renklere kadar kopyacı Kezban" mesajını yayınlamıştı. 62 yaşındaki Alkan, Jenner'ın leopar desen giyerek de kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Kylie Jenner Banu Alkan'a mesaj attı! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Banu Alkan Kylie Jenner
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.