Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'a böyle destek verdi!

Dünyanın 30 yaşın altında en zengin genç kadını unvanını elinde tutan Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'ın iç giyim markasına destek verdi.

Kim Kardashian, vücut toparlayıcı iç giyim markasının tanımı için kardeşi Kylie'nin pozlarını kullandı. Kardashian, markanın Instagram sayfasında, üvey kardeşi Jenner'ın daha önce kendi markasıyla çekilen fotoğraflarına yer verdi.

22 yaşındaki bir çocuk annesi Kylie Jenner, fotoğraflarda üzerinde ablasının vücut toparlayıcı iç giyim ürünleriyle aynada özçekim yaparken görülüyor.

Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'a böyle destek verdi!

Bu şekilde iki kardeş zaman zaman araları bozulsa da birbirlerine her konuda destek olmaktaki kararlılıklarını gözler önüne serdi.

ANNESİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Önceki yıl Kylie Jenner, dünyanın en genç dolar milyarderi unvanını kazanınca bu durum Kim Kardashian'ı biraz kızdırmıştı. Daha sonra Jenner, ailenin en zengini olarak kazancını katlayınca da Kim Kardashian özellikle akıl hocaları olarak bilinen annesi Kris Jenner'a tepki göstermişti.

Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'a böyle destek verdi! - Resim : 2

Basına yansıyan iddialara göre Kim Kardashian o dönemde annesinin "para makinesi" olarak gördüğü Kylie Jenner'a daha çok destek verdiğini kendisini ise geri plana ittiğini savunmuştu.

Fakat Kylie Jenner ile Kim Kardashian bu tür sürtüşmelere rağmen aile bağlarını güçlü tutup birbirlerine her konuda destek olmayı sürdürüyor.

 

Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'a böyle destek verdi! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kylie Jenner Instagram Sosyal Medya Marka fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.