Kylian Mbappe'de o dünya yıldızının hayranı çıktı!

Real Madrid'in 180 milyon euro'ya Monaco'dan kadrosuna katmaya hazırlandığı Kylian Mbappe'nin 4 yıl önceki bir fotoğrafı basında yer aldı

İspanya La Liga devi Real Madrid’in Monaco’dan transfer etmek üzere olduğu iddia edilen Kylian Mbappe’nin 4 yıl önceki bir fotoğrafı ortaya çıktı.

İspanyol devinin, 18 yaşındaki futbolcuyu 180 milyon euro’ya kadrosuna katacağı öne sürülürken Mbappe’nin 14 yaşında odasında çekildiği bir fotoğraf basında yer aldı.

kklladknasfhksdf

Fransız futbolcunun odasındaki duvarların tamamen Cristiano Ronaldo posterleri ile kaplı olduğu görülürken, transferin gerçekleşmesi halinde idolüyle aynı takımda forma şansı yakalayacak.

Mbappe, transferin resmileşmesi halinde dünya futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş olacak.
Mbappe’nin babası Wilfried, geçen sezon Fransız basınına yaptığı açıklamada “Real Madrid taraftarı ve idolü Cristiano Ronaldo. İnternette saatlerce onun videolarını izliyor” sözlerini sarfetmişti.

Kylian Mbappe'de o dünya yıldızının hayranı çıktı! ile ilgili etiketler Kylian Mbappe Cristiano Ronaldo fotoğraf hayranı poster 4 yıl
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.