Liverpool Mbappe için Salah'ı bile gözden çıkardı

Liverpool, gözünü Paris Saint-Germain'in süper yıldızı Kylian Mpabbe'ye dikti... Premier League ve Şampiyonlar Ligi zaferlerinin ardından hız kesmek istemeyen İngiliz devi, 21 yaşındaki forveti kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

İspanya'nın Marca gazetesinde yer alan habere göre, 2018 yazında 145 milyon euro bonservis bedeliyle Monaco'dan transfer olduğu PSG'de mutlu olmayan Fransız yıldız, Real Madrid ya da Liverpool'dan birine imza atacak.

"Kırmızılar"ın Alman teknik direktörü Jürgen Klopp'un hayallerini süsleyen Mbappe'nin 2022'de PSG ile olan sözleşmesinin biteceğine dikkat çekilen haberde, "Kylian uzatmak istemiyor" bilgisi aktarıldı. 

Liverpool Mbappe için Salah'ı bile gözden çıkardı

Klopp'un Mbappe için Mohamed Salah ve Roberto Firmino'yu satmaya sıcak baktığı belirtilen haberde, "Liverpool yeni yüzlere ihtiyaç duyuyor. Salah'tan kar edip, 30'lara yaklaşan bu iki isim yerine daha genç ve dana güçlü bir takım kurmak istiyorlar. Diego Jota bu yüzden transfer edildi. Mbappe için en büyük rakipleri Real Madrid... Yarış kızışırsa Sadio Mane'yi bile satabilirler" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Liverpool 2019 yazında da Mbappe'yi istemiş ve Finansal Fair-Play sınırlamasına takılmıştı. Klopp o dönem İngiliz basınına, "Fransız bir oyuncuya sahip olmak isteriz, ancak bazıları bizim için çok pahalı. Kylian PSG'nin oyuncusu. Griezmann da Barcelona'ya gitmek istedi, ki ne kadar iyi bir takım olduğunu hepimiz biliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Liverpool Mbappe için Salah'ı bile gözden çıkardı ile ilgili etiketler Kylian Mbappe Liverpool Jürgen Klopp PSG Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.