KYK e-Devlet teknik sorun ne zaman düzelecek?

Milyonlarca öğrenci burs başvurusu için e-Devlete giriş yaptı. KYK bursundan faydalanmak isteyen kişiler girdikleri sistemde hata ile karşı karşıya kaldı. Bu nedenle öğrenciler "KYK e- devlet teknik sorun ne zaman düzelecek?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, KYK e- devlet teknik sorun ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

KYK başvuruları bugün resmen başladı. Milyonlarca öğrenci e-Devlet üzerinden giriş yaparak burs almak istiyor. Fakat e-Devlet üzerinden başvuru yapacak olan öğrenciler bir hata ile karşı karşıya kaldı. e- Devlet üzerinden başvuru yapanlar "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet geçici olarak sunulamamaktadır." hatasıyla karşı karşıya kaldı. Bu nedenle arama motorlarında "KYK e-Devlet teknik sorun ne zaman düzelecek?" sorusuna cevap aranıyor. Peki, KYK e- devlet teknik sorun ne zaman düzelecek? İşte tüm detaylar...

KYK e-Devlet teknik sorun ne zaman düzelecek?

KYK e- devlet teknik sorun ne zaman düzelecek?

Öğrenciler e- Devlet üzerinden KYK başvurusu yapmak isterken "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet geçici olarak sunulamamaktadır." hatasıyla karşı karşıya kaldı. 

Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmazken yaşanan yoğunluk nedeniyle sistemsel bir hata olduğu düşünülüyor. Sistemin kısa sürede tekrardan kendine gelmesi bekleniyor. Ara ara girmeyi deneyebilirsiniz.

KYK e-Devlet teknik sorun ne zaman düzelecek? ile ilgili etiketler KYK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.