KYK burs ve kredisi ne zaman yatacak 2019?

KYK burs ve kredisi ne zaman yatacak? Burs ve kredilerin ne zaman alınacağı gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK),ilk kez burs veya kredi alacak olan öğrencilere, ödemelerin yapılacağı tarihleri duyurdu. Peki KYK bursları ne zaman yatacak 2019? Detaylar haberimizde...

KYK burs ve kredisi ne zaman yatacak? KYK burs ve kredi ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), kurumdan ilk kez burs veya kredi alacak olan öğrencilere, ödemelerin yapılacağı tarihleri belirtti. Peki KYK bursları ne zaman yatacak 2019?

KYK BURS TUTARLARI NE KADAR?

2019 yılında geçerli olan tutarlar lisans öğrencileri için aylık 500 lira, yüksek lisans öğrencileri için 1000 lira, doktora öğrencileri için ise 1500 lira.

BURS VE KREDİLER NE ZAMAN YATACAK?

KYK'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''İlk defa burs/öğrenim kredisi müracaatında bulunup işlemleri tamamlanan öğrencilerin ilk ödemelerine (ekim ve kasım ayları birlikte olmak üzere) 27 Kasım 2019 tarihi itibarıyla T.C. kimlik numarasının son hanesine göre başlanacaktır.'' ifadeleri yer aldı.

KYK burs ve kredisi ne zaman yatacak 2019?

 

KYK burs ve kredisi ne zaman yatacak 2019? ile ilgili etiketler KYK Burs ve Kredi burs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.