KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

KYK burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milyonlarca öğrenci e-devlet üzerinden burs başvurusunda bulundu. Burs/kredi başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Soruları üniversiteli öğrenciler tarafından sıkça sorgulanıyor. Eğitim ve öğretim hayatı boyunca devlet desteği ile burs alacak öğrenciler başvuru sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyor. Peki 2019 burs/kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

KYK burs başvuru sonuçları geçtiğimiz yıl 13 Kasım'da açıklanmıştı. Geçen dönemi baz alacak olursak başvuruların bu sene de Kasım ayında açıklanacağı ön görülüyor fakat tarih netleşmiş durumda değil. KYK sonuçlarına da e-devlet üzerinden görüntülenebilecek.

KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR? 2019

KYK burs ve kredi miktarı en son geçen sene zamlanarak 500 lira olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KYK burs ve kredi miktarına zam yapılacağı müjdesini verdi. Ancak yapılacak zammın miktarı henüz netleşmedi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı için aylık burs-kredi miktarı,

Lisansta 500 TL

Yüksek Lisansta 1.000 TL

Doktorada 1.500 TL

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? ile ilgili etiketler KYK Burs ve Kredi başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.