KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı!

KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Binlerce kişinin başvurduğu Sözleşmeli Yurt Personeli pozisyonu için yapılan başvuruların sonuçları açıklandı. KYK 500 memur alımı başvuru ile ilgili detaylar haberimizde.

KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. 04 Ocak 2021 - 20 Ocak 2021 tarihleri arasında basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden ‘Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı Sınav Başvurusu Formu’ nu doldurarak yapılan başvurular değerlendirildi. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sitesinde açıklanan bilgiye göre KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Yapılan duyuruda sonuçlara erişimin açıldığı yazmaktadır.

Sözleşmeli Yurt Yönetim Personel alımlarında sözlü sınava girmeye hak kazanan son sıradaki aday ile aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması durumunda, bu adayların tamamı sözlü sınav için çağırılacak.

Tebligat ile bilgilendirilmeyecek olan adaylar sözlü sınava girmeye hak kazandıklarını adaylar internet sitesinde ilan edilecek olan duyurular tarafından bilgilendirilecekler.

KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı!

KYK 500 Memur Alımı Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

KYK 500 Memur Alımı Sınav Şekli Ve Konuları

-Sınav sözlü şekilde Ankara’da gerçekleştirilecek.

-Sözlü sınavda adayları; sınav komisyonu üyelerinin her biri tarafından;

*Görevin gerektirdiği mesleki alan bilgisi konuları hakkında (Genel mevzuat ile Bakanlığımız mevzuatı vb. konular), (50 puan üzerinden)

*Bir konuyu kavrayıp özetlemek, ifade yeteneği ve muhakeme gücünü kullanmadan (10 puan üzerinden)

*Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu durumu (10 puan üzerinden)

*Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılık durumlarından (10 puan üzerinden)

*Genel kültürü ve genel yeteneği için (10 puan üzerinden)

* Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık oluşu, (10 puan üzerinden) konularından 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. Komisyon üyelerinin vermiş olduğu puanların aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle sözlü sınav puanı belirlenip açıklanacaktır.

- Adaylar “Sınav Giriş Belgesi’ni basvuru.gsb.gov.tr adresinden temin edebilecekler.

-Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınava girecekleri sınav tarihi sınav giriş belgelerinde yer alacak.

-Adaylar sözlü sınava gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte kimlik belgelerinden birini (Nüfus cüzdanı veya pasaport) yanlarında bulundurmalıdırlar. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava giremeyecektir. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilemez.

-Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayacak olan adaylar sınav hakkını kaybetmiş olacaklar. Bu durumdaki adaylara ikinci bir sınav hakkı tekrardan tanınmayacaktır. Ancak mücbir sebeple sözlü sınava katılamayacak olunması halinde belirlenen sınav tarihleri içerisinde olmak kaydıyla adaylar için sözlü sınav tarihinde değişiklik olabilecektir.

-Bakanlık sözlü sınav yeri ve tarihleriyle ilgili değişiklik yapma hakkına sahip olacaktır.

-Sözlü sınav esnasında tutulacak tutanaklar dışında sesli veya görüntülü herhangi bir kayıt

gerçekleştirilemeyecek.

KYK 500 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı! ile ilgili etiketler KYK 500 memur alımı sonuçları açıklandı sözleşmeli yurt personeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.