KYK 2023 toplu para ne zaman hesaplara yatacak?

KYK kredi ve burs ödemelerinin açıklanması sonrasında üniversite öğrencileri 2023 KYK 3 aylık toplu para hesaplara ne zaman yatacak sorusuna yanıt aramaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yakından incelenen açıklamalar doğrultusunda son detaylarda merak edilmektedir.

KYK toplu para ödemeleri üniversite öğrencilerini yakından ilgilendirmektedir. Burs için taahhütname onayını alan öğrenciler burs ve kredi ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak edilmektedir. Bu bağlamda sah sahibini elde eden öğrencilere 3 aylık Ekim, Kasım ve Aralık ödemelerinin toplu para olarak ne zaman gerçekleştirileceğini incelemektedir.

KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

KYK burs ve kredi ödemeleri 2023 Ocak ayından itibaren öğrencilerin Ziraat Bankası hesaplarına yapılacak. Buna bağlı olarak da Ekim, Kasım ve Aralık ayı burs ve kredi ödemeleri de toplu para şeklinde öğrencilerin hesaplarına gerçekleştirilecek.

KYK 2023 toplu para ne zaman hesaplara yatacak?

KYK kredi ve burs ödemeleri öğrencilerin hesaplarına T.C. kimlik numarasının son rakamına göre gerçekleştirilmektedir.

Son rakamı 0 olanlar: Ayın 6. günü
Son rakamı 2 olanlar: Ayın 7. günü
Son rakamı 4 olanlar: Ayın 8. günü
Son rakamı 6 olanlar: Ayın 9. günü
Son rakamı 8 olanlar: Ayın 10. günü

KYK kredi ve burs ödemelerine yüzde 7’lik bir artış yapıldı. Buna göre; lisans bursu 1250 lira, yüksek lisans bursu 2500 lira, doktora bursu ise 3750 liraya yükseldi.

KYK 2023 toplu para ne zaman hesaplara yatacak? ile ilgili etiketler KYK Burs ve Kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.