Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Kuzgun yakalanıyor!

Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuzgun, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde, Kuzgun'un planlarını bozacak bir kişi daha ortaya çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Kuzgun yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Dizinin yeni bölümünde, Kuzgun'un planlarını bozacak bir kişi daha ortaya çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuzgun, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Kuzgun yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

KUZGUN YENİ SEZON OYUNCULARI ARASINDA ÜÇ YENİ İSİM

Geçtiğimiz sezon Star’da yayınlanmaya başlayan, etkileyici senaryosu ile dikkatleri üstüne çeken, Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin yeni sezon kadrosuna sevilen oyuncu Onur Saylak katıldı. Onur Saylak’ın ‘Ferman’ karakteriyle dahil olduğu dizinin merakla beklenen ikinci sezonunda seyirci tutku dolu bir aşk hikayesine tanık olacak.
Onur Saylak’ın kadroya katılmasının ardından genç kuşağın başarılı oyuncularından Nilperi Şahinkaya ve usta oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu. Rol aldığı dizilerle genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından olan Nilperi Şahinkaya ile hem tiyatro sahnesi ve sinema hem de televizyon ekranındaki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu. Şahinkaya’nın canlandıracağı Güneş ile Günal’ın hayat vereceği Neşe karakteri, hikayede önemli rol oynayacak.

KUZGUN 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

KUZGUN DİZİSİ OYUNCULARI

Kuzgun / Barış Arduç

Dila / Burcu Biricik

Ferman / Onur Saylak

Meryem / Hatice Aslan

Güneş / Nilperi Şahinkaya

Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle! Kuzgun yakalanıyor! ile ilgili etiketler Star TV kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.