Kuzgun 14. bölüm izle! Kuzgun Dila'yı affedecek mi?

Kuzgun 14. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuzgun, yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. 15 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde Kuzgun, Dila'yı Kudret ile görünce kurduğu bütün hayaller yıkılıyor. Ali babasını içeriden çıkarmaya uğraşırken beklenmedik bir şey oluyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuzgun 14. bölüm izle! Kuzgun Dila'yı affedecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kuzgun 14. bölüm izle! Yayınlanan bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkacak Kuzgun, sosyal medyada bomba etkisi yaratmayı başarıyor. Başrollerini Barış Arduç ile Burcu Biricik'in paylaştığı dizi sezon finali hazırlığı yapıyor.15 Mayıs akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde; Dila ile geçirdiği gecenin ardından ona güvenmek isteyen Kuzgun, gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşıyor. Rıfat'ı içeriden çıkarmak isteyen Ali, amacına ulaşıyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Ali beklenmedik şekilde tutuklanarak hapise düşüyor. İşte Kuzgun 14. bölüm izle! Kuzgun Dila'yı affedecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

KUZGUN YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kuzgun dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yeni bölüm fragmanında, Kuzgun aksi için çalışırken Rıfat hapisten çıkmayı başarır. Bu sırada Ali tutuklanır. Dila ise sadece onunla olmak istediğini Kuzgun'a söyler. Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KUZGUN 14 BÖLÜM İZLE

KUZGUN 13'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baygın olan Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora'nın evine gelir. Kuzgun ile Dila'nın açıklaması zor bir durum vardır.Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Bunların aynı sıra Bora'nın öldürülmeden önce Dila'nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun'un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun'un arabasındaki takip cihazını bulur. Kuzgun duydukları karşısında Dila ile ilgili büyük şüpheye düşer ve hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila'nın kendisine doğum gününde verdiği "karışık kaset"i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ile Dila, derin ayarlar alacakları yüzleşmeyle karşı karşıyadır.

Kuzgun 14. bölüm izle! Kuzgun Dila'yı affedecek mi?

Rıfat'ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme Dila ile Kuzgun arasındaki en hassas bölgedir ve bu durumda yapacakları her hareket aşklarının alacağı derin darbe olacak. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila'nın doğum günü gelir. Kuzgun, Dila'ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşar.

Kuzgun 14. bölüm izle! Kuzgun Dila'yı affedecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.