Kuzgun 11. bölüm izle! Dila'nın yeni planı ne?

Kuzgun 11. bölüm izle! STAR TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuzgun, 11. yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Behram Adıvar'ı ele geçirmek isteyen Kuzgun'un yaptığı plan Dila'ya zor anlar yaşatıyor. Bora kendisini araştırmaya devam eden Kumru'ya asıl babasının ölümünü araştırmasını söylüyor. 24 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuzgun 11. bölüm izle! Dila'nın yeni planı ne? Merak edilen detaylar haberimizde

Kuzgun 11. bölüm izle! Çarşamba akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Kuzgun, yayınlanacak yeni bölümde izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Behram Adıvar'ın kimliği açığa çıkarmak isteyen Kuzgun planlarına devam ediyor. Yusuf Cebeci'yi Behram mı öldürdü? 24 Nisan akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde; Kuzgun ile Kumru, babalarının ölümünü araştırmaya başlıyor. Bora kendisini araştırmaya devam eden Kumru'ya asıl babasının ölümünü araştırmasını söylüyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.Dila ile Kuzgun arasında yakınlaşma devam ederken, Rıfat kızını uyarmaya devam ediyor. Ali ise Bora iş birliği yapması sonrasında Dila'ya kendisi için tek önemli Cebeci'nin kendisi olduğunu söylüyor. İşte Kuzgun 11. bölüm izle! Dila'nın yeni planı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

KUZGUN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuzgun Terzi Derviş’in dükkanına geldiğinde Dila’yı orada görünce şaşırıyor. Derviş icazeti aldığını söylediğinde “Bugün neden geldim o zaman?” diye soruyor. Derviş “Düğün yemeği için” dediğinde Dila ve Kuzgun şoke oluyor. Kuzgun aynı soruyu tekrar soruyor. Dila ayaklanıp gitmeye kalktığında o işleri hallettiklerini söyleyerek teşekkür eder. Derviş “Ama benimle değil” dediğinde duraklıyor. Dika Kuzgunla göz göze gelir. Kuzgun “hiç yırtınma yırtamazsın” diyerek düğün yemeğini kabul etmesini tavsiye eder.

KUZGUN 11 BÖLÜM İZLE

Yemekte Derviş onlara bir yastıkta kocayın diyerek iyi dileklerini sunuyor. Dila bunun bir formalite evlilik olduğunu hatırlatınca Derviş ona içmesini söyler ve ardından “Olan olmuş. Unutsan ne unutmasan ne” der. Kuzgun ve Dila’ya artık yeni bir dünyada olduklarını bu evlilikle beraber giriş biletin aldıklarını söyler. Terzi Derviş bu evliliğin gerçek gibi olmasını tavsiye eder ve “Behram’a yanlış yapmayacaksınız” diyerek onları uyarır. Aralarındaki husumetin bitmesini ister.

Derviş’in ayrılmasının ardından Dila neler olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada Bora adamlarına Bilgin ve Cebeci Aileleri için bir sürpriz olacağını söyleyerek onlardan Dila haricinde kimsenin canının önemi olmadığını hatırlatarak operasyon emrini verir. Kuzgun ve Dila eve gelirler. Kuzgun su içmek için mutfağa gittiğinde Şermin ile karşılaşır. Şermin’in evlilikleri hakkında söyledikleri canını sıkar. Şermin’in uyarısının ardından çılgına dönen Kuzgun onu uyarır.

Kuzgun 11. bölüm izle! Dila'nın yeni planı ne?

Sabah Bora adamlarına son talimatları verir ve Dila konusunda onları bir kez daha uyarır. Sabah kahvaltısından önce Şermin Kumru’yu arar. Kumru Şermin’e mesajını aldığını yanına gelmek için yola çıktığını söyler. Şermin taksiye atlayıp hemen gelmesini ister. Bu sırada Şermin’in kızları Dila ve Kuzgun’un odasının kapısına vurarak onlara kahvaltıya gelmelerini haber verirler. Dila Kuzgun’dan kahvaltıya inmek için acele etmesini söyler. Kuzgun gelmek istemediğini söylese de Dila’nın ısrarı karşısında çaresiz kalır. İçeri giren kızlardan biri Kuzgun’un boynuna sarılır.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dila ve Kuzgun kahvaltı masasına gelir. Ali Şermin ve diğerleri masadadır. Ali masaya Füsun’u getirir. Kuzgun şoke olmuştur. Füzün’un kolundan tutarak onunla gelmesini ister. Masadan uzaklaşırlar. Füzsun’a ne yapmaya çalıştığını sorar. Füsün çalışıp para kazanmaktan başka bir derdi olmadığını söyler. Kuzgun “Senin burada çalışmana müsade edeceğimi mi sanıyorsun” der. Füsun ondan müsade almak zorunda olmadığını söyler ve masaya döner. Bu sırada merdivenlerden Kumru’nun geldiğini gören Kuzgun ikinci şoku yaşar.

Şermin Kumru’ya içeride biraz işleri olduğunu söyleyerek yanından ayrılır. Bu sırada kızlarına da kendileri ile gelmelerini söyler. Tam o sırada Bora’nın adamları eve gelirler. Kapıdaki korumaları öldürüp içeri girerler. Kuzgun, Kumru’ya Şermin’e ne verecekse içeride vermesini ardından da beraber çıkmalarını söyler. Bu sırada aşağıya inen Bora’nın adamları ateş etmeye başlar. Kuzgun Kumru’ya siper olarak onu gizler. Kuzgun Dila’yı korumak için hareket ettiği sırada olanlar olur. Dila Kuzgun’un önüne atılarak saldırganların silahından çıkan kurşunla vurulur. Ali kızına sarılmış şekilde Dila’nın vurulmasına tanık olur. Dila Kuzgun’un kollarına yığılır. Kuzgun ne yapacağını şaşırır. Ona seslenir. Dila kendinden geçer.

Kuzgun 11. bölüm izle! Dila'nın yeni planı ne? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.