Kuzeyboru evinde VakıfBank'ı set vermeden yendi... Voleybol için küçük, Aksaray için büyük adım!

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde Kuzeyboru seyircisi önünde Vakıfbank'ı 3-0 mağlup etti. Ligdeki ilk 9 maçında 2 kez kazanabilen Kuzeyboru, sezonun sürprizine imza attı. Bu sezon tek yenilgisini Fenerbahçe'den alan Sarı-Siyahlılar ise 2. kez mağlup oldu.

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında VakıfBank'ı ağırlayan Aksaray ekibi Kuzeyboru parkeden 3-0 galip ayrılarak kulüp tarihinin en büyük galibiyetine imza attı.

Ligdeki ilk 9 maçında 2 kez kazanabilen Kuzeyboru, sezonun sürprizine imza attı. Bu sezon tek yenilgisini Fenerbahçe'den alan Sarı-Siyahlılar ise 2. kez mağlup oldu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kuzeyboru Spor Kulübü Başkanı Bülent Karaman, "Bugün sahamızda VakıfBank’ı yendik.Bu Aksaray için çok büyük bir olay. Aksaray’dan çıkan takım dünyanın takımını yenmeyi başardık. Bu galibiyeti şehrimize ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.


SALON: Aksaray

HAKEMLER: Yasin Okumuş, Pınar Elma

KUZEYBORU: Hande Korkut, Ryhkliuk, Fuldan Ural, Mitchem, Yasemin Yıldırım, Arelya Karasoy (Dilek Kınık, Işıl Öz)

VAKIFBANK :  Kübra Çalışkan, Cansu Özbay, Meryem Boz, Guimaraes, Ogbogu, Hakley (Ayça Aykaç)

SETLER: 25-20, 25-21, 25-23

SÜRE: 85 dakika (26, 30, 29)

Kuzeyboru evinde VakıfBank'ı set vermeden yendi... Voleybol için küçük, Aksaray için büyük adım!

Kuzeyboru evinde VakıfBank'ı set vermeden yendi... Voleybol için küçük, Aksaray için büyük adım! ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol Kuzeyboru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.