'Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner bakın nereli?

'Kuzey Yıldızı' dizisinde Karadenizli Yıldız karakterini başarıyla oynayan Aslıhan Güner, “Beni gerçekten Karadenizli sanıyorlar ama Sivaslıyım” dedi.

‘Kuzey Yıldızı’ dizisiyle geniş bir kitleye ulaşan Aslıhan Güner, çekimlerden bulduğu ilk fırsatı eşi Mert Kılıç ile birlikte değerlendirdi. Set nedeniyle bir süredir Ordu’da yaşayan Aslıhan Güner, Metropol AVM'de eksiklerini tamamladı. Oyuncu, canlandırdığı karakter nedeniyle kendisini Karadenizli zannedenler olduğunu söyledi. Aslen Sivaslı olan Güner, “Reytinglerimiz de güzel, seyirci de mutlu, biz de çok mutluyuz. Beni Karadenizli zannedenler çok fazla var. Çünkü en az bir Karadenizli kadar Karadeniz aşığıyım“ dedi. Pandemi döneminde eşiyle güzel zaman geçirdiklerini de anlatan Aslıhan Güner, “Birkaç gün birbirimize ufak şeyler oldu ama sonra o kadar iyi oldu ki, dedim ki evet biz hiç bir şekilde bir problem yaşamamışız. Temizlik işinde birbirimize destek olduk. Eş olmak böyle bir şey” ifadelerini kullandı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın vazgeçilmezi Aslıhan Güner hayatının en zor  sürecine girdi - MEDYA Haberleri

'Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner bakın nereli? ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Güner
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.