Kuzey Yıldızının Feridesi Yeni Rolü İçin Hedefini Belirledi! İşte Gizem Güneş’in Yeni Projesi

30 Kasım 1985 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gizem Güneş ise Kuzey’in kızı Feride karakterine veda etti. Binbir Gece, İçimdeki Fırtına ve Sesinde Aşk Var gibi filmler de ve dizilerin kadrosunda da yer almıştır. Bu dizilere ek olarak en son olarak Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı performansları ile herkesi büyüleyerek etkilemeye başarmıştır.

14 Eylül 2019 tarihinden bu yana Show tv de ekrana gelen sevilen dizi bu hafta ekranlara veda edecek. Altmış iki bölümdür ekranlarda olan romantik komedi türünde olan dizi Aslıhan Güner ( Yıldız Kadıoğlu), İsmail Demirci ( Kuzey Mollaoğlu ), Aslıhan Kapanşahin ( Mine Mollaoğlu ), Toygan Avanoğlu ( Sefer Kadıoğlu ) ve Gizem Güneş ( Feride Mollaoğlu ) gibi birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Bu haftaki bölümü ile Kuzey Yıldızı başaralı televizyon hayatına nokta koyacak.

Kuzey Yıldızının Feridesi Yeni Rolü İçin Hedefini Belirledi! İşte Gizem Güneş’in Yeni Projesi

30 Kasım 1985 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gizem Güneş ise Kuzey’in kızı Feride karakterine veda etti. Binbir Gece, İçimdeki Fırtına ve Sesinde Aşk Var gibi filmler de ve dizilerin kadrosunda da yer almıştır. Bu dizilere ek olarak en son olarak Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı performansları ile herkesi büyüleyerek etkilemeye başarmıştır.

Gizem Güneş Dans Performansı İle İzleyenleri Büyülemeyi Başardı

 Genç ve güzel oyuncu Gizem Güneş’in başarılı performansı ile dizinin bitmesi ve oyuncunun boşa çıkması ile yapımcıların dikkatini çekmeye ve yeni teklifler gitmeye başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakteri ile geçen bölümlerde sergilediği dans performansı ile birçok insanın özellikle o sahneyi açıp izledikleri ve o dans sahnesinin Youtube da izlenme oranının çok fazla olduğu söylendi Gizem Güneş’e.

Kuzey Yıldızının Feridesi Yeni Rolü İçin Hedefini Belirledi! İşte Gizem Güneş’in Yeni Projesi - Resim : 2

Gizem Güneş ise dans etmeyi çok sevdiğini boş vakitlerinde dans videolarını izlediğini söyledi. Ayrıca o dans sahnesinde ise çalışmadan sadece müzik ile uyumunu sergilediğini söyledi. Feride Mollaoğlu karakterinin noktalanması ile de dansa duyduğu ilgisi ile oyunculuğunu birleştirmek istediğini dansçı bir kızı çok oynamak istediğini söyledi. Sadece dizide gösterdiği dans performansı ile değil kendi sosyal medya hesabından da paylaştığı dans performansları ile yine bütün beğenileri toplamayı başarıyor.

Kuzey Yıldızının Feridesi Yeni Rolü İçin Hedefini Belirledi! İşte Gizem Güneş’in Yeni Projesi ile ilgili etiketler feride
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.