Kuzey Yıldızı Yıldız'a ne oldu? Aslıhan Güner diziden ayrılıyor mu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3 Nisan akşamı 58. bölümü ile ekrana geldi. Show tv'nin romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yıldız'ın ölümle mücadelesi Kuzey'i iç hesaplaşmalara yöneltir. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız'a ne oldu?

SHOW TV'nin sevilen dizilerinden olan ve her Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız'a ne oldu sorusu ile çalkalanıyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Güner diziden ayrılıyor mu?

KUZEY YILDIZI YILDIZ'A NE OLDU?

Kuzey dizide içinde bulunduğu kötü hislerler mücadele ederken Yıldız'ın başına gelenler işleri iyiden iyiye çıkmaz sürükler. Kuzey ise Yıldız'ın başına gelenlerin içindeki kötü hislerden kaynaklandığını düşünür. Yıldız hastanede tedavi görmektedir. Aslıhan Güner'in Kuzey Yııldızı İlk Aşk dizisinden ayrılacağı yönündeki iddialar kesinleşmedi. Güzel oyuncunun bu konuyla ilgili herhangi bir açıklaması henüz yok.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Kuzey Yıldızı Yıldız'a ne oldu? Aslıhan Güner diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı yıldıza ne oldu aslıhan güner diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.