Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? Kuzey Yıldızı 3. sezon olacak mı, bitiyor mu?

Cumartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sezon sonunda final yapacağı iddiaları izleyenleri oldukça üzdü. Peki, Kuzey Yıldızı bitiyor mu?

Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümüyle de oldukça ses getirdi. Sürpriz partiyle beraber dünyanın en mutlu insanlarından biri olan Kuzey ile Yıldız çifti için belki de o gün son mutlu günleriydi. Dizinin yeni bölümünde Kuzeyle Yıldız, hiçbir şeyi düşünmeden mutlu olabilmenin yolunu sonunda buldular.

Heyecanın ve aksiyonun bir an olsun eksik olmadığı Kuzey Yıldızı dizisi hakkında gelen final iddiaları herkesin kafasını karıştırırken Kuzey'in peşini bırakmayan kötü his, dönüp dolaşıp yeniden Yıldız’ı bulmuştu. 2. sezonunda oldukça ses getiren Kuzey Yıldızı dizisinin 3. yeni sezonunun olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Peki, Kuzey Yıldızı 3. sezon olacak mı?

Kuzey Yıldızı Neden Final Yapıyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 3 Nisan Cumartesi akşamında 58. bölümle Show TV ekranlarında yayınlandı. Final iddiaları oldukça güçlenen Kuzey Yıldızı dizisinde oynayan başrol isimlerden olan ve Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner’in de ayrılma ihtimali daha da güçlendi.

Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? Kuzey Yıldızı 3. sezon olacak mı, bitiyor mu?

2 sezonda final yapma olasılığı bulunan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin şimdilik 3. sezonunun çekilmesi oldukça zor görünüyor.

Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? Kuzey Yıldızı 3. sezon olacak mı, bitiyor mu? ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.