Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden final yapıyor? Herkesin merak ettiği gerçek ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden final yapıyor? Show Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64. bölümüyle final yapıyor. Dizinin neden final yaptığıyla ilgili dedikodular sürüyor.

Sosyal medyada her Cumartesi büyük etkileşim alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden final yapıyor sorusu, dizinin fanlarının bu aralar en çok merak ettiği sorulardan. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrol oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15 Mayıs Cumartesi günü 64. bölümüyle final yapıyor.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk takipçilerine kötü haber daha önce bildirilmişti. 64. bölümüyle final yapacak olan dizi sevenlerini üzüntüye boğdu. Aslıhan Güner'in başrol oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden final yapıyor?

SHOW TV'DEN KUZEY YILDIZI AÇIKLAMASI!

Daha önce 67 veya 68. bölümlerde final yapacağı açıklanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin finalinin neden öne çekildiğiyle ilgili resmi bir açıklama yok. İsmail Demirci'nin Kuzey karakterini verdiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yaparken, Demirci'nin eşi Hande Soral ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit rolü ile dahil olmuştu. İkili geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dizi çekimleri nedeniyle görüşemediklerinden yakınmıştı.

Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? Kuzey Yıldızı 3. sezon olacak mı, bitiyor  mu?

Hande Soral Adana'da dizi çekimlerinde yer alırken, İsmail Demirci ise Ordu'da dizi çekimlerinde yer alıyordu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın neden final yaptığıyla ilgili açıklama gerek dizinin yapımcısından gerek kanal yönetiminden gelen açıklamalarla gün ışığına çıkacak. Final kararının alınmasının nedeni açıklandığı anda haberimizdeki yerini alacaktır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden final yapıyor? Herkesin merak ettiği gerçek ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Güner İsmail Demirci kuzey yıldızı ilk aşk neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.