Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56. son bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56. bölüm full kesintisiz olarak yayında. 20 Mart Cumartesi akşamı SHOW TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm tek parça puhutv platformunda da izlenebilecek. Peki dizinin son bölümünde neler oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56. bölüm tek parça puhutv platformunda. Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in rol aldığı ve her Cumartesi akşamı SHOW TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam da izleyicisini mutlu etti.

Kamer ile Poyraz'ın kına ve düğün gününden görüntülerin yayınlandığı 55. bölümde genç çiftin Kuzey ile Yıldız'ı taklit etmesi dikkat çekiyor. Osman, Emin, Gökçe ve Mine'nin kavga etmesi gerilimi yükseltirken, Kuzey'in bulunduğu inşaatta gerçekleşen patlama korku dolu anlara sahne oluyor.

Kuzey Yıldızı 56. bölüm fragmanı izle! SHOW TV Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanı izle! Kuzey Yıldızı 55. bölüm izle

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 56. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı ilk aşk 56. bölüm izle kuzey yıldızı son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.