Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. son bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 6 Mart 2021 Cumartesi akşamı SHOW TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. bölüm tek parça puhutv platformunda da izlenebilecek. Peki, Kuzey Yıldızı yeni son bölümde neler oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. bölüm izle tek parça puhutv platformunda. Başrollerinde Aslıhan Güner'in rol aldığı ve Cumartesi akşamları SHOW TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm bu akşam ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü büyük ilgi çekmiş izleyenler dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için internet ve sosyal medyada araştırmalara aynı gün başlamıştı.

Saldırıya uğrayan Sefer, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Haberi alan ailesi, Sefer'i eve döndürmek için ne kadar uğraşsa da onu ikna edemedi. Kalbi kırılan Sefer, yola tek başına devam etmeye karar verdi. Yeniden sokaklara döndü ve başını belaya sokmakta da yine gecikmedi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. yeni fragmanı izle - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. son bölümde neler oldu?

Gençler, eve gelen davetsiz bir misafirle büyük panik yaşadı. Ivanka, hırsız olduğunu ve mafyadan bir elmas çaldığını söylerken, hepsini kocasını kurtarmak için yaptığını açıkladı. Zor durumda olduğunu düşündükleri Ivanka'ya yardım eden gençler, soyulduklarında ise büyük bir şok yaşadı. Sokaklara geri dönen Sefer, organ mafyasının eline düşünce korku dolu anlar yaşandı. Sefer'in yardımına koşanlar ise pampaları Kuzey ve Ruhi oldu.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 54. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı 54. son bölüm izlke kuzey yıldızı son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.