Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde SHOW TV'de. Bu akşam dizinin 38. son bölümü kendi kanalında izleyicinin karşısında çıkacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Aslıhan Güner'in oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. son bölüm tek parça SHOW TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kuzey Yıldızı 38. son bölümde; Yıldız, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırmıştır ve büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Bulut, kayıtsız şartsız hayatından çıkıp gidecektir. Kuzey ve Yıldız’ın aralarındaki engeller bir bir ortadan kalkıyor gibi görünmektedir. Bu zamana kadar iki aşığın göğünden bir an olsun ayrılmayan kara bulutlar bir bir dağılmaya, nihayet gün yüzü onlara da gülmeye başlamıştır. Kuzey ve Yıldız, artık sadece aşklarını ve geleceklerini düşünmelilerdir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 38. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yandan hazırlıklara başlarken bir yandan bu büyünün bozulmasından delicesine korkmaktadırlar. Nitekim korktukları başlarına gelir. Yirmi yıllık aşkın, yirmi yıllık engeli Yaşar, kendini gösterir. Kuzey’in aşkını, kendi yöntemleriyle sınayacaktır. Kuzey, kendine fazlasıyla güvense de sınavlar çok zor ve tehlikelidir. Kuzey, bir Yıldız’a dokunabilmek için uçmayı göze alabilecek midir? Buna cesaret etse bile sonunda Yıldız’a dokunmayı başarabilecek midir? Yoksa…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.
Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı ilk aşk 38. son bölüm kuzey yıldızı ilk aşk son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.