Kuzey Yıldızı Esma neden ayrıldı?

Kuzey Yıldızı Esma neden ayrıldı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Esma karakterini oynayan Meltem Tüzüner diziden ayrıldığını açıklamıştı. Peki neden ayrıldı? İşte detaylar..

Kuzey Yıldızı Esma neden ayrıldı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Esma karakterini canlandıran Meltem Tüzüner diziden ayrıldı. İşte nedeni...

KUZEY YILDIZI ESMA NEDEN AYRILDI?


Meltem Tüzüner’in Esma karakteri ile yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinden ayrıldığını açıkladı. Kuzey Yıldızı dizisini ilgi ile bekleyen izleyiciler ise diziden ayrılıklar olduğunu öğrenince üzüldü. Pek çok izleyici ise Meltem Tüzüner’in ayrılığının nedenini merak etmeye başladı. Meltem Tüzüner hariç Kuzey Yıldızı dizisi tam kadro 1 haziran da Ramazan Bayramı sonrası sete çıkacak.

 Kuzey Yıldızı Esma Kimdir? Bilgileri Resimleri (Gülşah Tosun) - Dizi Oyuncu


Meltem Tüzüner’in Kuzey Yıldızı’ndan neden ayrıldı belli oldu.Meltem Tüzüner çok sevdiği ve evladı gibi gördüğü kedisi Minnoş’u pandemi yüzünden bırakacak kimse bulamadığı için Ordu’ya gidemediği bu nedenle de ayrılmak istediğini yapımcıya bildirdiği öğrenildi.

Kaynak:diziseti.tv

Kuzey Yıldızı Esma neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı esma neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.