Kuzey Yıldızı 48. bölüm fragmanı izle!

Kuzey Yıldızı 48. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 16 Ocak Cumartesi akşamı SHOW TV'de yeni bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrolünde güzel oyuncu Aslıhan Güner'in rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün ardından meraklıları tarafından araştırılıyor. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI İZLE LİNKİ

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM ÖZETİ

Restorana yeni gelen ünlü gurme Engin Ar herkesin umutlarını yeşertir. Ancak büyük umutlarla dükkana gelen Ar, hiç kimsenin beklemediği bir anda her şeyin karışmasına neden olur. Kuzey ve Yıldız çifti de sonunda uzun süredir hayalini kurdukları sabaha uyanırlar.

Rüya gibi evlerinde baş başa olan Kuzey ve Yıldız için yeni bir dönem artık başlamıştır. Bir süreliğine de olsa sorumluluklardan kaçarak bütün zamanlarını kendilerine ayırmaya karar verirler. Ancak hayat onların planlarına rağmen sorunlu da olsa devam etmektedir.

Kuzey Yıldızı 47. Bölüm Full izle! 16 Ocak Kuzey Yıldızı Son Bölüm Puhutv Tek Parça

Bir türlü baş başa kalmayı beceremeyen Kuzey ve Yıldız’ı bu sefer bir sürpriz beklemektedir. Ancak Yıldız’ın bazı sorunları vardır. Restoranda işler kötüye giderken bunun için kısa zamanda bir çözüm üretmeleri gerekmektedir. Feride’nin önerisi sonrasında eski kalabalık günlerine geri döneceklerdir.

Kuzey Yıldızı 48. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı ilk aşk 48. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.