Kuzey Yıldızı 46. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 46. bölüm full izlemek isteyenler bu akşam ekran başında olacak. 9 Ocak Cumartesi SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı 46. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Kuzey Yıldızı 46. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Aslıhan Güner'in de rol aldığı sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46. bölüm tek parça SHOW TV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümü yılbaşı nedeniyle ertelenmişti.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Gökçe'nin yaşadığı sağlık sorunu iki ailenin de gündemine bomba gibi düştü. Beyin kanamasına bağlı geçici bir felç geçiren Gökçe'nin iyileşmesi için herkes seferber oldu. Gizem Avcıları Sefer, Cevher ve Ruhi yeni bir iş aldı. Kaybolan bir piyango biletinin peşine düşen ekibin, atıldıkları bu yeni macerada yine başları belaya girdi.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk (2)

Piyango biletini bulmayı başaran ekip, bulduktan sonra tekrar kaybedince işler karıştı. Aradıkları biletin izini bulmayı başardılar ancak bilet, bir giysi kumbarasının içindeki ceketteydi. Durum böyle olunca Gizem Avcıları, bileti almaya çalıştı ancak şikayet edildikleri için polis tarafından yakalandı. Sonunda tam bileti alacakları sırada şikayetçi olan kadının köpeği piyango biletini kaptı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (2)


Kuzey ile Yıldız'ın mutluğuna ise finalde gelen davetsiz bir misafir gölge düşürdü. Kuzey'in Yıldız için hazırladığı romantik yemeğe gelen Şahika, her şeyi altüst etti. Şahika, Kuzey'i elde edebilmek için onunla baş başa kalmak istedi. Bu esnada yeni evlerine gelen Yıldız, gördüğü manzara karşısında şoke oldu ve evi terk etti.

KUZEY YILDIZI 46. BÖLÜM İZLE LİNKİ!

Kuzey Yıldızı 46. bölüm izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı 46. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.