Kuzey Yıldızı 46. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Kuzey Yıldızı bu akşam var mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin bu haftaki 46. bölümünden beklenen haber geldi. Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından çıkarıldı. Peki, Kuzey Yıldızı 46. bölüm bu hafta neden yok?

Kuzey Yıldızı 2 Ocak bu akşam var mı sorusunun cevabı yanıt buldu. Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve oldukça sevilen fenomen dizi Kuzey Yıldızı 46. bölümünden takipçilerini üzecek haber geldi. Peki, 2 Ocak 2021 tarihinde Kuzey Yıldızı bu akşam var mı?

KUZEY YILDIZI BU HAFTA NEDEN YOK?

Cumartesi akşamları ekranlara gelen ve başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin bu hafta 2 Ocak Cumartesi akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Kuzey Yıldızı dizisinin bu hafta yayınlanmamasının gerekçesi olarak da yeni yıl gösterildi.

Kuzey Yıldızı 46. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Kuzey Yıldızı bu akşam var mı?

KUZEY YILDIZI 46. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuzey Yıldızı dizisinin 46. yeni bölümü gelecek hafta 9 Ocak 2021 Cumartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gökçe’nin yeni durumu, iki ailenin gündemine bomba gibi düşmüştür. Herkes, inadıyla tam bir Mollaoğlu olduğunu ispatlayan Gökçe’nin, iyileşmek için de aynı dirayeti göstermesini beklemektedir. Herkes onun iyileşmesi için seferber olmuştur.

Kuzey Yıldızı 46. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Kuzey Yıldızı bu akşam var mı? - Resim : 2

Kızının hastalığıyla sarsılan Kuzey, yeni hayatıyla ilgilenmekten vazgeçmemiştir. Yıldızla kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır. Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir.

Kuzey başta olmak üzere herkes, bu hayalin hakkını vermeye çalışmaktadır. Her şeye, en ince detayına kadar özen gösterirler. Yıldız’ın gözünden bile sakındığı yuvasına, yirmi bir yıllık hayaline bir gölge mi düşecek yoksa iki aşık, sonunda yuvalarına kavuşacak mıdır?

 

Kuzey Yıldızı 46. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Kuzey Yıldızı bu akşam var mı? ile ilgili etiketler kuzey yıldızı Kuzey Yıldızı 46. bölüm Kuzey Yıldızı yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.