Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var

Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye Mevkii'nde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Henüz kazanın neden olduğu belirlenemezken, yolcu otobüsünde bulunanlar yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Kazada şoför ve 2 yolcu hayatını kaybederken, 17 yolcu yaralandı.

Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye Mevkii'nde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada şoför ve 2 yolcu hayatını kaybederken, 9'u ağır 17 yolcu yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, ekiplerin olayla ilgili incelemeleri sürüyor. Kaza yeri havadan da fotoğraflandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var

Kaza saat 08.30 sıralarında Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye Mevkii'nde meydana geldi. Tekirdağ'dan Antalya'ya gitmek üzere hareket eden ve içinde personel dahil 22 kişi bulunan şehirlerarası yolcu otobüsü, Dudullu'dan yolcu almak üzere ilerlediği sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, otobüste sıkışan yolcuları tahliye etti. Kazada otobüs şoförü Erol Çevik(52) ile Cafer İzmirli(30), Uğur Gökner(29) hayatını kaybederken; araç muavini Sinan Dönmez, Funda Gökner, Altay Arıcı, Mustafa Nadir, Oğuzkaan Ceylan, Elif Ecrin Ak, Çiğdem Ak, Rıza Karataş, Yılmaz Güney Ceylan, Muhammet Ali, Ayşe Sevinç, Emirhan Er, Sevinç Özkan, Hüseyin Çömez, Oğuzhan Demir, Burcu Atmaca, Tuğçe Gebeş, Yusuf Gebeş ve Burcu B. yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var - Resim : 2

 YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Öte yandan Kuzey Çevre Otoyolu'na sevk edilen vinç ile otobüs kaldırılarak aracın altında yolcu olup olmadığı kontrol edildi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri de aramalara katıldı. Kuzey Çevre Otoyolu trafik ekipleri bölgede ikinci bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şaşmaz da bölgede inceleme yaptı. Hayatını kaybeden vatandaşlar hastane morguna kaldırılırken ekiplerin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var - Resim : 3

 BİR KAZA DA TOKAT’TA MEYDANA GELDİ

Kar yağışının etkili olduğu saatlerde bir kaza haberi de Tokat’tan geldi. Tokat’ın Erbaa ilçesinde karlı yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var - Resim : 4

Kaza, saat 08.30 sıralarında Erbaa ilçesine bağlı Çalkara köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Erzurum'a giden İsmail Binböl (45) yönetimindeki Esadaş Turizm firmasına ait 25 ER 280 plakalı yolcu otobüsü, karlı yolda kontrolden çıkarak, refüje devrildi. İhbarla olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var - Resim : 5

Kazada yolculardan Bahti Şen Sibirli (40) olay yerinde hayatını kaybetti, 38 yolcu da yaralandı. 8 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ve Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sönmez de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yolcular aracın önce kaydığını daha sonra da yan yattığını söyledi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var - Resim : 6

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs devrildi! Can kaybı ve yaralılar var ile ilgili etiketler Beykoz kaza yolcu otobüsü yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.