Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri güncel fiyat listesi

Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri güncel ücretleri fiyat listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı’nın ücretleri merak konusu oldu. İşte 2020 güncel Kuzey Marmara Otoyolu fiyat listesi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı güncel fiyat listesi belli oldu. Bayramlarda İstanbul'dan Kocaeli'ye geçişlerde uzun araç trafiklerini sona erdirecek olan Kuzey Marmara Otoyolu bunun yanında akaryakıttan da tasarruf sağlayacak.

Gebze-İzmit Kavşağı'nın da açılışıyla toplam 400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılan kesiminin uzunluğu 321,2 kilometreye kadar ulaşmış olacak.

Kuzey Marmara Otoyolu, tüm kısımları tamamlandığında Edirne-Kınalı-İstanbul-Ankara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ile birleşerek Marmara Bölgesini, Ege ve İç Anadolu Bölgesi'ne otoyol ağıyla bağlayacak. Bu sayede İstanbul'dan Bursa'ya ulaşımın 1,5 saate, İstanbul'dan Eskişehir'e ulaşımın 2,5 saate, İstanbul'dan İzmir ve Ankara'ya ulaşımın 3,5 saate inecek.

2020 KUZEY MARMARA OTOYOLU GÜNCEL ÜCRETLERİ FİYAT LİSTESİ

Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri güncel fiyat listesi

Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri güncel fiyat listesi - Resim : 2

 

Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri güncel fiyat listesi ile ilgili etiketler kuzey marmara otoyolu Kuzey Marmara Otoyolu ücretleri Kuzey Marmara Otoyolu fiyat listesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.