Kim Jong-un'dan şafak vakti gövde gösterisi

Kuzey Kore'de, İşçi Partisi'nin 75'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Devlet Başkanı Kim Jong-un da katıldığı askeri geçit töreni düzenlendi. Şafak vakti yapılan törende füze sistemlerini sergiledi.

Kuzey Kore'de İşçi Partisi'nin 75. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Devlet Başkanı Kim Jong-un da katıldığı ve füzelerin sergilendiği bir resmi geçit töreni yapıldı.

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da  gün doğmadan düzenlenen askeri geçit törenine yüzlerce askeri birlik katılırken, füze ve fırlatma sistemlerini taşıyan askeri araçlar dikkat çekti.

''KITALARARASI FÜZELER NET ŞEKİLDE GÖRÜLDÜ''

Uzmanlar, sabaha karşı yapılan törende kıtalararası füzelerin de net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Bu, Kuzey Kore'de son iki yıldır yapılan ilk askeri geçit töreni ve ABD'deki başkanlık seçimlerinden haftalar önce düzenlendi.

Kuzey Kore, Donald Trump ve Kim Jong-un'un 2018'deki ilk zirvelerinden bu yana resmi geçit törenlerinde hiç balistik füze kullanmıyordu.

(DHA)

Kim Jong-un'dan şafak vakti gövde gösterisi ile ilgili etiketler Kuzey Kore Füze Kim Jong-un

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.