Kuzey Irak'a hava harekatı! Teröristler inlerinde öldürüldü...

Genelkurmay Başkanlığı 14 Aralık'ta Irak'ın kuzeyinde bulunan Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit ettiği bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği, barınak ve sığınakların imha edildiği açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

Keşif/gözetleme vasıtaları ile Irak Kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik 14 Aralık 2017 tarihinde icra edilen hava harekâtında silahlı 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan barınak ve sığınaklar tahrip edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Kuzey Irak'a hava harekatı! Teröristler inlerinde öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK Genelkurmay Hakurk Irak hava harekatı avaşin-basyan zap
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.