Kuzeninin yerine maça çıktı, öldü!

Arnavutluk'ta düzenlenen bir müsabakada kuzeninin yerine ringe çıkan Boris Stanchov karşılaşma sırasında hayatını kaybetti.

Arnavutluk’ta düzenlenen bir boks maçında herkesi üzen bir olay yaşandı. Kuzeni Isus Velichkov’un lisansıyla ringe çıkan boksör Boris Stanchov, Ardit Murja ile dövüştüğü sırada bir anda yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

Görüntülerde, rakibinden art arda darbeler alan 21 yaşındaki Bulgar boksör Boris Stanchovun köşesine doğru gerilediği sırada yere düştüğü görülüyor.

Sağlık ekipleri sporcuya anında müdahale ederken ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Bulgar sporcunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Herkes vefat edenin Isus Velichkov olduğunu zannederken gerçek daha sonra ortaya çıktı. Kuzeninin yerine ringe çıkan Stanchov’un kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Velichkov ise yaptığı açıklamada, “2018’den beri benim lisansımla oynuyor. Problem olmadığını ve koçun bunu bildiğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında iki boksör daha dövüş sırasında meydana gelen yaralanmalar nedeniye hayatını kaybetmişti.

Kuzeninin yerine maça çıktı, öldü! ile ilgili etiketler Arnavutluk ölüm Boks
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.