Kuyuya düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarma çalışmaları ikinci gününde!

Afganistan'ın güneyindeki Zabul vilayetinde 2 gündür düştüğü kuyudan çıkarılamayan 9 yaşındaki çocuğu kurtarma çalışmaları devam etti.

Afganistan'da kuyuya düşen çocuğu kurtarma çalışmaları ikinci gününde de sürdü.

Al Jazeera'nın haberine göre, arama kurtarma ekipleri, çocuğun sıkıştığı 25 metrelik kuyunun 10'uncu metresine doğru yüzeyden tünel kazdı.

Ekiplerin kuyu içine kamera sarkıtarak elde ettiği görüntülerde Haydar isimli çocuğun kollarını ve vücudunun üst tarafını oynatabildiği görüldü.

Sosyal medyada yayılan video paylaşımına göre, Haydar'ın babası çocuğa "İyi misin? Konuş benimle ve ağlama, seni çıkarmak için uğraşıyoruz." diye seslendi çocuk da "Tamam, konuşmaya devam edeceğim." ifadesini kullandı.Yetkililer, olay yerinde sağlık ekipleri ve ambulansın hazır bekletildiği bilgisini paylaştı.Fas'ta da 1 Şubat'ta kuyuya düşen ve 4 gün sonra çıkarılabilen 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmişti.

Kuyuya düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtarma çalışmaları ikinci gününde! ile ilgili etiketler Afganistan Çocuk kuyu düştü kurtarma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.