Kuyumcuyu dövüp, altınları çaldılar!

İstanbul'da hırsızların bir kuyumcuyu darp ederek bilezikleri çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün Sultangazi ilçesinde meydana gelen olayda, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanına müşteri kılığında giren 2 kişi dükkan sahibi İrfan Çelik'i bir süre oyaladıktan sonra 6 bileziği alarak işbirliği yaptıkları dışarıdaki gözcüyle birlikte kayıplara karıştı. 

O ANLAR KAMERADA

İş yerindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 kişiden 2'sinin kuyumcuyu dükkan içerisinde bir süre oyaladıktan sonra bilezikleri çaldığı, ardından da kuyumcuyu darp ettiği görülüyor. Hırsızlardan biriyle uzun süre boğuşan dükkan sahibinin kendine geldikten sonra çevredeki vatandaşlardan yardım istediği anlar görüntülere yansıyor.

“BU ADAMLAR ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ÜLKEMİZDE DOLAŞAMAZLAR”

Hırsızlık sonrasında yetkililerden yardım beklediğini belirten kuyumcu İrfan Çelik, “Bu iki kişi içeriye müşteri kılığında gelerek dükkanıma girdi. Genç olan arkadaş nişanlanacağını ve yüzük bakmak istediğini söyledi. Ardından bileziklere bakmak istediğini söyleyerek vitrinin yanına geçti. Bir yüzük beğendi adını sordum yüzüğün içerisine adını yazmak için adının ‘Ali’ olduğunu söyledi. Biri beni böyle oyalarken, diğeri saatlerin olduğu tarafta bir saat beğendi ve içlerinden birisini görmek istedi. Saati çıkartıp verdim, kilidinin arızalı olduğunu söyledi o sırada yardımcı olmak isterken boynumdan ve kollarımdan çekerek beni aşağıya yatırdılar. Silahın dipçiğiyle burnuma vurdular burnumu kırdılar. Benim derdim dün ben burada ölebilirdim, yetkililerden yardım istiyorum. Bana sahip çıksınlar. Bu adamlar elini kolunu sallaya sallaya ülkemizde dolaşamazlar” dedi.

Kuyumcuyu dövüp, altınları çaldılar! ile ilgili etiketler İstanbul Sultangazi hırsız Güvenlik Kamerası Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.