Kuveyt Türk Katılım Bankası faiz uygulamasını kaldırdı! Günlük 73 TL'lik ödeme sözüne 50 bin TL'lik nakit desteği!

Faiz uygulamasını kaldıran ve kar payını düşük tutan Kuveyt Türk Katılım Bankası, nakit ihtiyacı devam eden tüketiciler için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarında ve üretim sektörünü dolayısı ile de satış sektörünü ilgilendiren diğer alanlarda uzun süredir olumsuz gelişmelerin yaşanıyor olması, tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarının günden güne artmasına sebebiyet verdi. Bir süredir artan kira, akaryakıt, market alışverişi ve diğer masrafların altında ezilen ve bu sebep ile de temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamama noktasına gelen vatandaşlar, sene sonu gelmeden bütçelerini toparlayabilmek ve yeni yılın zamlarına karşı hazırlıklı olabilmek amacı ile bankaların finansman desteklerini araştırmaya başladı.

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü kredi hizmetlerinde faiz artırımına gitmek durumunda kalan bankalar karşısında hayal kırıklığı yaşayan tüketicilere, Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Şubelerinde faiz uygulamasını kaldıran ve uyguladığı kar payı stratejisinde de seviyeleri dibe çeken Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni ihtiyaç finansmanı kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI

Kuveyt Türk Katılım Bankası faiz uygulamasını kaldırdı! Günlük 73 TL'lik ödeme sözüne 50 bin TL'lik nakit desteği!

Katılım bankacılığına olan talebin artması ile birlikte yeni kampanyalar geliştiren ve avantajlı fırsatları sayesinde sektörde öne çıkmayı başaran Kuveyt Türk Katılım Bankası, nakit ihtiyacı giderek artan ve bu durum karşısında da köşeye sıkışan tüketiciler için yeni bir ihtiyaç finansmanı kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu finansman kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni ihtiyaç finansmanı kampanyası kapsamında verecek olduğu TL desteğinin üst limitini, başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirleyeceğini bildirdi. Kar payı oranını yüzde 2,19’dan başlattığını belirten banka, azami vade sayısını ise 36 ay olarak açıkladı. Katılım bankası yeni kampanyası kapsamında taksitlerin 3 aya kadar ertelenebileceğini de ifade etti.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Kuveyt Türk Katılım Bankası faiz uygulamasını kaldırdı! Günlük 73 TL'lik ödeme sözüne 50 bin TL'lik nakit desteği! - Resim : 2

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni ihtiyaç finansmanı kampanyası kapsamında oluşturduğu örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Finansman tutarı: 50 bin TL
  • Kar payı oranı: Yüzde 2,19
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 2.201,38 TL
Kuveyt Türk Katılım Bankası faiz uygulamasını kaldırdı! Günlük 73 TL'lik ödeme sözüne 50 bin TL'lik nakit desteği! ile ilgili etiketler faiz kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.