Kutupta Felaket filminin konusu nedir? Kutupta Felaket filminin oyuncuları kimlerdir?

23 Şubat Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Kutupta Felaket filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Kutupta Felaket konusu nedir, Kutupta Felaket oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Şubat Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Kutupta Felaket adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Kutupta Felaket 2019 yılında vizyona girmiştir. Kutupta Felaket adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Kutupta Felaket filminin konusu nedir, Kutupta Felaket oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Kutupta Felaket filminin konusu ne?

Küresel ısınma sonucu buzulların erimesi, kuzey yarımkürede yeni bir buzul çağını tetiklemiştir. Bu durum karşısında insanlar evlerini terk etmek zorunda kalacaklardır. Mark, karısı Helen, kızları Brie ve arkadaşları Tyler ile birlikte kaçmak için yola koyulmuştur.

Kutupta Felaket filminin konusu nedir? Kutupta Felaket filminin oyuncuları kimlerdir?

Fakat arabalarından çıkmak zorunda kaldıklarında buzla kaplı anavatanlarında sıkışıp kalmamak için yaşam savaşı vermek zorunda kalırlacaklardır.

Kutupta Felaket filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Eric Paul Erickson, Jon Kondelik

Oyuncular: Joel Berti, Jennifer Lee Wiggins, Lauren Esposito

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 2019 / 1s 28dk

Kutupta Felaket filminin konusu nedir? Kutupta Felaket filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kutupta Felaket filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.