Kutsi, ev sahibiyle davalık oldu

Son dönemde maddi sıkıntılar yaşadığı konuşulan 49 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin ev kirasını ödeyemediği ve ev sahibiyle mahkemelik olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Maddi zorluk yaşadığı öne sürülen sanatçı Kutsi, ev sahibiyle karşı karşıya geldi. Kutsi'nin, tam 14 aydır ev sahibi ile mahkemelik olduğu iddia edildi.


Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile alakalı maddi sorun yaşıyor iddiaları ortaya atıldı. Kutsi'nin, tam 14 ay yani 1 yıl 2 aylık bir süredir eşi Sibel Ülker ile İstanbul Caddebostan'da ikamet ettikleri dairenin sahibi ile mahkemelik oldukları öne sürüldü.

DAVA AÇILINCA KİRANIN BİR KISMINI ÖDEDİ

İddiaya göre ünlü sanatçı; aylık 10 bin TL olan ev kirasını sürekli geciktirmeye başladı. Ve yine iddiaya göre zaman zaman ödeme de yapmadı. Dava açılınca da kiraların bir kısmını ödedi.

Daha sonra tamamını ödemek istedi fakat bu kez ev sahibi bunu kabul etmedi. Kiracı - ev sahibi davası, 16 Mart tarihinde Anadolu 12. İcra Mahkemesi'nde görülecek.

Kutsi, ev sahibiyle davalık oldu ile ilgili etiketler Kutsi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.