Kutsi ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Ünlü şarkıcı Kutsi, önceki gün Etiler'de bir müzik marketinde görüntülendi. Hakkında sevgilisi Feyza Çıpa'yla ayrıldığı iddiaları çıkan yakışıklı popçu, birlikteliklerinin devam ettiğinin altını çizdi.

Kutsi, kendisini görüntüleyen gazetecilerin yanlına gelerek röportaj verdi. Kafasına takılan bir Barış Manço şarkısının plağını aramaya çıktığını belirten şarkıcı, yeni dizisi hakkında, "Yakında başlayacak olan 'Verda’nın son hazırlıkları bitti. İnşallah önümüzdeki haftalara çekimlere başlayacağız. Onun yanında yeni single da çıkıyor, heyecanı içerisindeyim ”dedi.

AYRILIK YOK

44 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde çıkan "sevgilisi Feyza Çıpa’dan ayrıldı" haberleri hakkında, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Zaten bu haberlere instagram'dan fotoğraf koyarak cevap verdim. Yüzüğümüz de hala parmağımızda" dedi.

Kutsi ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Ne zaman evlenecekleri sorusuna Kutsi “Aslında bu yaz için karar vermiştik fakat işlerimizin yoğunluğundan dolayı gerçekleşmedi. İnşallah bahara ya da yaz ayına düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz. Bakalım Allah büyük" yanıtını verdi.

Kutsi ayrılık iddialarına son noktayı koydu! ile ilgili etiketler Şarkıcı kutsi ayrıılık iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.