Kutsi Annemizi Saklarken'de "Sosyopat Dündar"la ağızları açık bıraktı!

Annemizi Saklarken dizisi Star TV'de izleyicisi ile buluştu. Dizinin hikayesi ile oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Başroldeki Kutsi Sosyopat Dündar karakteri ile ağızları açık bıraktı.

Hande Doğandemir ve Kutsi'nin başrolünde olduğu Annemizi Saklarken dizisi reytinglerde yeterince ilgi görmese de sosyal medyada aldığı etkileşimlerle en çok konuşulan dizi oldu.

Daha önce aldığı Benim Adım Melek, Kalbimdeki Deniz ve Doktorlar gibi uzun soluklu yapımlarda rol alan Kutsi'nin yeni dizisi ile ekranda ne kadar kalacağı merak konusu oldu. Ancak dün akşam izleyici de Dündar karakterini çok beğendi.

Kutsi Annemizi Saklarken'de "Sosyopat Dündar"la ağızları açık bıraktı!

Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde bugüne kadar aldığı rollerden çok daha farklı bir karakter ile izleyicinin karşısına çıktı. Sosyopat Dündar karakterini canlandırmadaki başarısı ile göz dolduran Kutsi birçok kişinin ağzını açık bıraktı.

Kutsi Annemizi Saklarken'de "Sosyopat Dündar"la ağızları açık bıraktı! - Resim : 2

Sosyal medyada Kutsi'nin hayat verdiği Dündar karakteri ile ilgili çok yorum yapıldı. "En beğendiğim rolü oldu" yorumları yapılan Kutsi'nin dizilerinin uzun soluklu olmasının Annemizi Saklarken'in de uzun süreceği anlamına geliyor.

Annemizi Saklarken dizisinin 2. bölümü 15 Aralık Çarşamba akşamı Star TV’de yayınlanacak.

 

Kutsi Annemizi Saklarken'de "Sosyopat Dündar"la ağızları açık bıraktı! ile ilgili etiketler Star TV annemizi saklarken kutsi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.