Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde hayretler içerisinde bıraktı!

Star TV'de ikinci bölümü ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisi konusuyla izleyicinin ilgisini çekti. Ancak daha şaşırtıcı olan Kutsi'nin hayranlık uyandıran oyunculuk performansı oldu.

Çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken ilk bölümünde gördüğü ilgiyi ikinci bölümde de devam ettirdi. Şok yaratan sahnelerin olduğu dizide yan karakterlerin hikayeleri de dikkat çekti.

Hande Doğandemir'in canlandırdığı Handan karakteri zengin bir koca bulmak için evlatlarını engel olarak gören bir anne olarak öne çıkıyor. Ancak şaşırtıcı olan Kutsi'nin Dündar karakteri ile adeta oyunculuk dersi vermesi oldu.

Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde hayretler içerisinde bıraktı!

Kutsi'nin oynadığı Dündar karakteri çok aykırı bir karakter olarak izleyiciyi şaşkınlığa uğratmaya devam ediyor. Zengin ve merhametli bir adam profili çizen Dündar'ın geçmişinde ne gibi karanlıklar var bu henüz bilinmiyor. Annemizi Saklarken Kutsi'nin başarılı performansının yanısıra farklı karakterleriyle de ön olana çıkıyor. İlerleyen bölümlerde dizinin daha fazla ilgi ve reytinglerle karşılaşacağı tahmin ediliyor.

Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde hayretler içerisinde bıraktı! - Resim : 2

Başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir’in paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde oyuncu kadrosunda ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor.

Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde hayretler içerisinde bıraktı! ile ilgili etiketler Star TV annemizi saklarken kutsi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.