Kutluay ve Sponza'dan sınır ötesi kaçamak!

Birlikte görüntü vermemek için çabalayan Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay yine kural bozmadı. Ünlü çift, önceki gün ayrı ayrı geldikleri havalimanında buluşup İspanya’ya gitti.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla Portekiz'de tatil yapan sosyetik yogacı Edvina Sponza, aşkı İbrahim Kutluay'ın hasretine daha fazla dayanamadı. Önceki gün soluğu İstanbul'da alan Sponza, Kutluay'la bayram tatilini baş başa geçirmek için yine yollara düştü.

Kutluay'ın Demet Şener'le 11 yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Sponza, havalimanına ilk gelen isim oldu. Sosyetik yogacıdan 15 dakika sonra da eski basketbolcu, kapıda belirdi.

Kutluay ve Sponza'dan sınır ötesi kaçamak!

PANİK YAPTILAR

İkili, karşılarında objektifleri görünce panikledi. Sponza tatil için İspanya'ya gittiğini söylerken Kutluay'ın ağzını bıçak açmadı. Panikle telefonuna sarılan Kutluay, kendisinden birkaç metre uzaktaki aşkıyla konuştu. Aşkıyla aynı kareye girmemek için taktik yapan eski basketbolcu, amacına ulaşınca pasaport işlemlerinin ardından terminalde sevgilisiyle buluştu. Kutluay'ın eski eşi Demet Şener'le çocukları da bayram tatili için Antalya'yı tercih etti.

Kutluay ve Sponza'dan sınır ötesi kaçamak! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay edvina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.