Kutlamalarda Selçuk Bayraktar unutulmadı

Dağlık Karabağ 30 yıl sonra yeniden tamamen Azerbaycan kontrolüne geçti. Azerbaycanlılar sevinçlerini sabaha kadar yaptıkları kutlamalarla gösterirken, SİHA'ların mimarı Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ı da unutmadı.

İşgalci Ermenistan yenilgiyi kabul etti. 30 yıl sonra Karabağ tamamen Azerbaycan kontrolüne geçti. Azerbaycanlı vatandaşlar gece boyunca sevinçlerini büyük bir coşkuyla yaşadı.

Kutlamalar sürerken, A Haber objektiflerine yansıyan bir pankart ise gururlandırdı.

"SELÇUK BAYRAKTAR ERMENİLERİN ANASINI AĞLATTI"

Araçtan çıkarılan "Milli kahraman Selçuk Bayraktar" yazılı pankartı taşıyan Azerbaycanlılar şu ifadeleri kullandı:

"Selçuk Bayraktar Ermenilerin anasını ağlattı. Var olsun öpüyorum onun alnından o bizim kardeşimizdir. Keşke onunla öz ve öz birbirimizi tanıyabilseydik. Var olsun Türkiye var olsun Azerbaycan kardeşliği."

Kutlamalarda Selçuk Bayraktar unutulmadı

ZAFER PAYLAŞIMI

Öte yandan Ermenistan'ı bozguna uğratan SİHA'ların mimarı olan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da zaferin ardından bir paylaşımda bulunmuştu.

Bayraktar '' Zaferi nasip eden de, Mutlak zafer sahibi de Allah'tır. Şehidlerimizin Ruhları şad olsun.Rabbim Türk'ün şanını yüceltsin. Eşq olsun Azərbaycan Ordusuna! Qarabağ Azərbaycandır!'' ifadelerini kullanmıştı.

Kutlamalarda Selçuk Bayraktar unutulmadı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Azerbaycan Ermenistan SİHA
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.