Kütahyalı'dan taraftarları ayağa kaldıracak açıklamalar: Burak Elmas Galatasaray'ı satmaya çalışıyor

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da canlı yayına çıkan Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Başkanı Burak Elmas hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Takımın başındaki Domenec Torrent'e de sert tepki gösteren Kütahyalı, teknik direktöre beddua etti.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da bu akşam çarpıcı açıklamalara imza attı.

Kütahyalı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın, takımı küme düşürüp, ucuz fiyata satmayı planladığını iddia etti.

DOMENEC TORRENT'E SERT TEPKİ

Galatasaray'ın iç kavgalarından sıkıldığını belirten Rasim Ozan Kütahyalı programda ayrıca, Teknik Direktör Domenec Torrent'e de tepki gösterdi. Kütahyalı, "Torrent'in bu işi ciddiye almadığını, paraları hüpletmeye geldiğini ima ediyor sevgili Okan Buruk. Yüzde 100 haklı. Ben hukuki sorumluluğunu alarak Allah belanı versin Torrent diyorum. Torrent bu gece kovulmalı." açıklamasını yaptı.

Kütahyalı, "Galatasaray küme düşüyor. İçimden bazen geçiyor. Galatasaray küme düşerse bir İngiliz milyarder alır, Katarlı alır. İç kavgalarınız beni ilgilendirmiyor, bana mesaj atmayın. Ama şu kesin ben Okan Buruk'un gelmesini istiyorum." dedi.

Ahmet Çakar'ın, Burak Elmas'ın Galatasaray'ı satabileceğini söylemesi üzerine Kütahyalı, "Tanıklığım var. Londra'dayız. 2015-2016 Burak Elmas'a dedim ki bu Galatasaray'ın aynen İngiltere'deki gibi gelsin bir Oligark alsın dedim. Nasıl direndi, bir saat kavga ettik. Galatasaray canımız ciğerimiz lafları bir kamuflajdı." dedi.

 

 

 

Kütahyalı'dan taraftarları ayağa kaldıracak açıklamalar: Burak Elmas Galatasaray'ı satmaya çalışıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Rasim Ozan Kütahyalı burak elmas Domenec Torrent beddua

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.