Kütahya'da kağıt fabrikasında yangın paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi

Kütahya'da bir kağıt fabrikasının atık kağıt depolama alanında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra fabrikaya ait iş makinaları da müdahalede bulundu. Geri dönüşüm için toplanan atık kağıtların da, tonlarcasının kullanılmaz hale geldiği belirtildi.

Kütahya, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir kağıt fabrikasının atık bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay mahallesine çok sayıda itfaiye aracı, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kütahya'da kağıt fabrikasında yangın paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi

GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN TONLARCA ATIK KÜL OLDU

İtafiaye ekiplerinin yanı sıra iş makinlarının 1,5 saatlik çalışmaları sonucu yangın söndürülerek kontrol altına alınırken; geri dönüşüm için toplanan tonlarca atık kağıdın ise kül olduğunu belirtildi.

İHA

Kütahya'da kağıt fabrikasında yangın paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi - Resim : 2

Kütahya'da kağıt fabrikasında yangın paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi ile ilgili etiketler Kütahya Yangın kağıt fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.