Kütahya Cezaevi'nde bir mahkum yatakhane bölümünde yangın çıkardı

Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde eşini öldürmekten dolayı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan E. T. isimli mahkum, yangın çıkardı. 26 kişinin kaldığı yatakhane bölümünde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında herhangi can kaybı ve yaralanmanın olmadığı bildirildi.

Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu D Blok 5 numarada adli mahkumların kaldığı toplam 26 kişinin bulunduğu yatakhane bölümünde eşini öldürmekten dolayı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan E. T. isimli mahkum yangın çıkardı.

Kütahya Cezaevi'nde bir mahkum yatakhane bölümünde yangın çıkardı

YATAK VE BATTANİYEYİ TUTUŞTURDU

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle yatak ve battaniyeyi tutuşturduğu öğrenilen mahkumun çıkardığı yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

 Yangında herhangi can kaybı ve yaralanmanın olmadığı bildirildi.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP, 3 POLİSİ DE YARALAMIŞTI

E.T'nin polislerle birlikte eşyalarını almak için eve gelen ve boşanma davasının sürdüğü eşi 30 yaşındaki Zeynep Nil Turan'ı av tüfeğiyle ateş edip öldürdüğü ve 3 polisi de yaraladığı öğrenildi.

Kütahya Cezaevi'nde bir mahkum yatakhane bölümünde yangın çıkardı ile ilgili etiketler Kütahya Yangın cezaevi mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.