Kütahya 8 Ocak okullar tatil mi? Kütahya yarın kar tatili var mı 2020?

Kütahya 8 Ocak okullar tatil mi? Kütahya kentet merkezi ve bazı ilçelerinde okullar bugün tatil edildi. Kar yağışının etkisi bazı şehirlerde etkisini gösteriyor. Peki yarın Kütahya'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Kütahya 8 Ocak okullar tatil mi? Son günlerde olumsuz hava koşulları yurdun çeşitli yerlerinde etkili oluyor. Kütahya'da da soğuk hava etkisini gösteriyor. Kütahya'da bugün yani 7 Ocak'ta bazı yerlerde okullar tatil edildi. Peki yarın Kütahya'da kar tatili var mı?

7 OCAK SALI GÜNÜ KÜTAHYA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Kütahya kent merkezi ile bazı ilçelerinde tüm okullarda ve taşımalı sistemin uygulandığı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, bu sabah başlayan yoğun kar yağışı ve tipinin etkili şekilde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz merkez ile Altıntaş, Aslanapa, Çavdarhisar, Dumlupınar, Hisarcık ve Simav ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel öğretim kursları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının 07 Ocak Salı günü bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Domaniç, Gediz, Emet, Tavşanlı, Pazarlar ve Şaphane ilçelerinde ise taşıma merkezi okullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Ayrıca eğitime ara verilen yerlerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik ağır hastalığı olanlar bir gün idari izinli sayılacaktır."


KÜTAHYA 8 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

Kütahya'da 8 Ocak tarihinde tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak açıklama yapılırsa sitemizde olacak...

Kütahya 8 Ocak okullar tatil mi? Kütahya yarın kar tatili var mı 2020? ile ilgili etiketler Kütahya Kar tatili Okul tatil 8 Ocak yarın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.