Kusursuz Kiracı'da Yangınları Çıkaran İsim Belli Oldu! Nedeni De Şaşırttı

Fox Tv dizisi Kusursuz Kiracı 5. bölüm fragmanında yer alan sahneler bir önceki bölümün sonuçlarını verdi. Yangınları çıkaran ismin Mona olduğu anlaşıldı. Evi Yak romanından uyarlama olan Kusursuz Kiracı Salı akşamları güçlü rakiplerine rağmen reytinglerde direnmeye devam ediyor. İşte Kusursuz Kiracı yeni bölüm detayları...

Kusursuz Kiracı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Serkay Tütüncü, Dilan Çiçek Deniz, Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel'in başrollerinde olduğu Kusursuz Kiracı yeni bölümünde de ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Leyla ve Mona'nın aynı kişi olduğu tahminleri yapılan dizinin yeni bölümünde yangınları çıkaran isim de netleşti.

Salı akşamlarının sevilen dizisi Kusursuz Kiracı yeni bölümde Mona'nın yangınları çıkardığı anlaşılıyor. Ancak bunun nedeni konusunda ilginç tahminler de var.

Bir çok izleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Mona'nın yangınları çıkarma nedeni olarak çocukluğunda yaşadığı bir travma olarak gösteriyor. Yakup ile Mona'nın anlaşma yolları aradığı Kusursuz Kiracı'da Yakup ile Mona'nın uyumu da dikkat çekti.

Kusursuz Kiracı 5. bölüm Salı akşamı Fox Tv'de olacak.

 

Kusursuz Kiracı'da Yangınları Çıkaran İsim Belli Oldu! Nedeni De Şaşırttı ile ilgili etiketler kusursuz kiracı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.