Kusursuz Kiracı Nerede Çekiliyor, Yuva Apartmanı Nerede?

Sevilen dizi Kusursuz Kiracı nerede çekiliyor, Yuva Apartmanı nerede soruları merak ediliyor. İzleyiciler de bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı. İşte Kusursuz Kiracı çekim yerleri...

MF Yapım imzalı, ilk bölümü 30 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, Nermin Yıldırım'ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar'nün paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kusursuz Kiracı nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor?

KUSURSUZ KİRACI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kusursuz Kiracı dizi çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. Dizi genel olarak Beykoz ve Balat gibi bölgelerde çekiliyor. Dizideki apartmanın ise Balat'ta olduğu bilinmektedir. Dizide başrol karakter Mona, Yuva Apartmanı'na taşınıyor. Bu apartmanın gerçekte İstanbul Fatih Balat bölgesinde bulunduğu söylenilmektedir.

Kusursuz Kiracı dizisi konusu ne, nerede çekiliyor? Kusursuz Kiracı  oyuncuları kim? Kusursuz Kiracı ne zaman, hangi kanalda? - Haberler

KUSURSUZ KİRACI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dilan Çiçek Deniz - Mona Ünkap

Serkay Tütüncü - Yakup Ortaç

Bennu Yıldırımlar - Madame Vula

Melisa Döngel - Leyla

Ruhi Sarı

Rüçhan Çalışkur

Beyti Engin

Özlem Tokaslan

Umut Kurt

Deniz Cengiz - Suzi Dinç

İncinur Daşdemir

Nilsu Yılmaz - Pelin Polat

 

Kusursuz Kiracı Nerede Çekiliyor, Yuva Apartmanı Nerede? ile ilgili etiketler kusursuz kiracı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.