Kusursuz Kiracı dizisinin Mona'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Deniz nereli, kaç yaşında?

Dilan Çiçek Deniz, ekranların yeni dizisi Kusursuz Kiracı'da Mona karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Deniz, 95 yılında Sivas'ta doğdu ve eğitimini de turizm ve edebiyat üzerinde tamamladı. Peki, Dilan Çiçek Deniz sevgilisi kimdir?

Dilan Deniz, oyunculuğu ile son döneme damga vuran isimler arasında. Genç oyuncu FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan Kusursuz Kiracı dizisinde Mona karakteri ile başrolde yer alıyor. İzleyici ise 'Kusursuz Kiracı Mona kim, hangi oyuncu oynuyor?' sorularını yönlendiriyor. İşte, Dilan Çiçek Deniz hayatı...

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. Annesi ile babası öğretmen olan genç oyuncu, lise yıllarında üç sene tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken yeniden sınava girerek İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yaptı.

On beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkaran dilan Çiçek, modellik de yapıyor. 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti.

Kusursuz Kiracı dizisinin Mona'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Deniz nereli, kaç yaşında?

İlk rolü 2015'te “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki "Ebru" karakteridir. 2015-2016 yılları arasında da "Güneşin Kızları" dizisine Elif karakteriyle dâhil oldu. Ağustos 2016'da "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynadı. Çukur adlı dizide yer aldı. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek'te "Yıldızı Parlayan Ödülü"ne layık görüldü.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde "Elif Urazoğlu" karakteriyle başrol oynamıştır.5 Kasım 2020'de Alev Alev dizisinde üç başrolden biri olan "Rüya Yıldırımlar" karakterine hayat verdi. Oyuncu bir süredir Thor ile birliktedir.

Kusursuz Kiracı dizisinin Mona'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Deniz nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler kusursuz kiracı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.