Kusursuz Kiracı Dizisinde Yakup'un Mona Planı İfşa Oldu! Leyle Meğer Hayal Ürünüynüş!

FOX TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı 4. bölümüyle ekrana geliyor. Melisa Döngel, Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün başrol oynadığı dizinin yeni bölümünde birçok detay ifşa oluyor. Yakup'un Mona ile ilgili sırları ifşa olurken Leyla'nın tamemen hayal ürünü olduğu gerçeği ortaya çıkıyor.

Kusursuz Kiracı merak uyandıran sahneleriyle FOX TV'de ekrana gelmeye devam ediyor. 13 Eylül akşamı ekrana gelen son bölümde Yakup'un Mona ile ilgili planları artık su yüzüne çıkmaya başladı. Evi kundaklayanın Mona olduğu izleyici tarafından tahmin edilirken Leyla'nın Mona'nın bi hayal ürünü olduğu da akıllarda soru işareti olarak kaldı.

Dilan Çiçek Deniz, Melisa Döngel ve Serkay Tütüncü'nün başrol oynadığı Kusursuz Kiracı 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Serkay Tütüncü'nün canlandırdığı Yakup karakterinin sırlarla dolu olması ve Mona ile ilgili planlarının deşifre olması diziyi daha bir heyecanlı kıldı.

KUSURSUZ KİRACI'DA YAKUP'UN PLANLARI ORTAYA ÇIKTI!

Fox TV'de yayınlanan Kusursuz Kiracı 4. bölümde olacaklar şimdiden merak uyandırdı. Yakup'un çok şey sakladığını düşünenler bir yana artık Leyla ile Mona arasındaki ilişki de yeni bölümlerin merakla beklenen detaylarından oldu.

Kusursuz Kiracı Salı akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

Kusursuz Kiracı Dizisinde Yakup'un Mona Planı İfşa Oldu! Leyle Meğer Hayal Ürünüynüş! ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz kusursuz kiracı melisa döngel serkay tütüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.